Tanácsadás

Loading
loading..

Tanácsadás

Cégünk egyedülálló szolgáltatásának köszönhetően ügyfeleink nem csak pályázatírói tevékenységünket, hanem TANÁCSADÓI szolgáltatásunkat is igénybe vehetik. Tapasztalt szakemberekből álló háttércsapatunk az egyes marketingtevékenységek megvalósítását és a pályázathoz tartozó kötelező dokumentációját teljes körűen elvégzi.

MARKETING TANÁCSADÁS

Cégünk marketingstratégiai tanácsadás és piackutatás elvégzését is vállalja. A cégre szabott tanácsadói dokumentumok a további folyamatok egészét támogatják. A piackutatás során pedig a külpiacra jutás fókuszában álló térség/ország és a célpiac vonatkozásában felmérjük a pályázó projektgazda profilját és tevékenységét, elemezzük a megcélzott nemzetközi piac mikro- és makrokörnyezetét, majd a célcsoport meghatározása után piaci pozicionálásra kerül sor.

A marketingstratégiai tanácsadást szakértőink azzal a céllal készítik, hogy a cég minél hatékonyabb kommunikációval és hozzá tartozó megjelenéssel állja meg helyét a piacon. A stratégiai javaslat magába foglalja az arculattervezést, online kommunikációt (social media) és egyéb reklámkampányokra vonatkozó tanácsadást is.


GÉPKERESKEDŐI TANÁCSADÁS

Évtizedes tapasztalattal bíró üzleti partnereinkkel együttműködve gépkereskedői tanácsadással is foglalkozunk.